Handelsbetingelser

The Beer Hive ApS
Amagerbrogade 112
2300 København S
CVR-nr.: 42210498

Betaling

Alle beløb der fremgår på hjemmesiden er inklusiv moms og eksklusiv leveringsomkostninger.

The Beer Hive ApS tager imod online betalinger med; Dankort, Visa/Dankort, Mastercard og Visa. Vi pålægger ikke dit køb nogle former for transaktionsgebyr.

Betalingen af ordren bliver først trukket fra din konto, når varen afsendes med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

The Beer Hive ApS benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket betyder, at forbindelsen er helt sikker.

LEvering

Vi leverer kun varer inden for Danmark. Leveringstiden for din ordre er normalt 1-3 hverdage. Ved bestilling i weekend og helligdage sendes varen afsted første hverdag.

Skulle der i særlige tilfælde være forlænget leveringstid, giver vi dig besked på mail.

Vi leverer til privatadresser i Danmark – dog ikke Færøerne og Grønland.

Alle varer leveres med den til enhver gældende aftalepartner(e) hos The Beer Hive ApS.

Retur- og fortrydelsesret

Ifølge forbrugeraftaleloven er drikkevarer ikke omfattet af returret.

Gøres der alligevel en undtagelse, afholder kunden selv eventuelle returneringsomkostninger ligesom valg af transportør er kundens eget.

Læs mere om fortrydelsesret ved køb på nettet hos Forbrugerrådet TÆNK.

I tilfælde af andre produkter omfattet af fortrydelses- og returret.

Fortrydelse skal meldes til os senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal ordren være os i hænde senest 14 dage efter, at du har informeret om dit brug af fortrydelsesretten. Kunden afholder selv eventuelle returneringsomkostninger ligesom valg af transportør er kundens eget.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@thebeerhive.dk, hvor du tydeligt skal oplyse om, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Du kan også benytte vores returportal, som du finder her [link til returportal].

Det er op til The Beer Hive ApS at vurdere varens stand. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet vil få en mindre del eller intet af købsbeløbet retur.

REKLAMATIONSRET

I henhold til den danske købelov gives der 2 års reklamationsret på produkter udover levnedsmidler og fødevarer. Reklamation gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamation skal meddeles til The Beer Hive ApS i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses en måned som rimeligt tid, med mindre andet er aftalt.

Reklamationen gælder ikke ved fejl eller skader, der skyldes forkert betjening af produktet.

The Beer Hive ApS dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang. Vi modtager ikke pakker sendt på efterkrav.

Reklamationer sendes til vores lager:

The Beer Hive ApS
Amagerbrogade 112
2300 København S

PERSONDATAPOLITIK

Når du køber en varer og selv videregiver oplysningerne, modtager vi kundedata. Som dataansvarlig behandler vi dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til.

Vi anvender tredjeparter til behandling af nogle af vores oplysninger blandt andet i vores fragthåndtering, som ikke er udviklet af The Beer Hive ApS.

KLAGEMULIGHEDER

Du kan sende en mail til info@thebeerhive.dk, hvis du vil i kontakt med os, har spørgsmål eller vil indgive en klage. Vi bestræber os på at svare inden for 2-3 hverdage.

Ønsker du at klage over et produkt købt på vores webshop, kan der sendes klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klage-platform: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.